Γεμιστά Ψωμάκια με Αυγό, Γραβιέρα και Ζαμπόν
Υλικά
4 στρογγυλά αφράτα ψωμάκια για μπέργκερ ή σάντουιτς
100 γρ. ζαμπόν γαλοπούλας
100 γρ. τριμμένη γραβιέρα
100 γρ. τυρί κρέμα
4 αυγά
Με 12' ψήσιμο θα έχετε αυγά με ρευστό κρόκο και μαγειρεμένο ασπράδι.
4 στρογγυλά αφράτα ψωμάκια για μπέργκερ ή σάντουιτς
100 γρ. ζαμπόν γαλοπούλας
100 γρ. τριμμένη γραβιέρα
100 γρ. τυρί κρέμα
4 αυγά