O ταλαντούχος chef Νίκος Κουντούρης στο εστιατόριο Ορίζοντες Λυκαβηττού δημιούργησε ένα πραγματικά νόστιμο και εντυπωσιακό μενού για το γεύμα της 25ης Μαρτίου. Ένα μενού βασισμένο στην ελληνική κουζίνα και προσαρμοσμένο στη σύγχρονη γαστρονομία με πρωταγωνιστές θαλασσινά και μπακαλιάρο και εγγύηση την ποιότητα του πρόσφατα βραβευμένου Ομίλου Καστελόριζο.
.
Απολαύστε το στην πιο σαγηνευτική τοποθεσία παρέα με την απέραντη πανοραμική θέα στην πόλη απ' την Ακρόπολη μέχρι το Σαρωνικό κόλπο.
Μ Ε Ν U :
Χειροποίητα αρτοσκευάσματα με χαρουπάλευρο και αλεύρι ζέα
***
Σούπα ημέρας
***
Αγκινάρες με γαρίδες, μυρώνια και σπανάκι σωτέ σε σάλτσα λεμονιού
***
Πανδαισία λαχανικών με λαχανικά τουρσί, κάπαρη και ντομάτα σε βινεγκρέτ με παλαιωμένο ξύδι
***
Φιλέτο μπακαλιάρου με κουρκούτι μπύρας, τσάτνεϊ από παντζάρι και μους σκορδαλιάς
***
Παραδοσιακός χαλβάς Φαρσάλων με μουσελίν αμυγδάλου και σορμπέ ταχίνι
***
Λευκό ή κόκκινο house wine
***
Τιμή 29€ ανά άτομο