Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε το χώρο πρέπει να είχε τρελά κέφια εκτός από στυλ, τόσο που όσο σκουντούφλης κι αν είσαι σαν άνθρωπος δεν γίνεται παρά να θυμηθείς το κέφι σου, μέσα στη λευκή χαρά του παλιού ψυγείου, της ζυγαριάς, το καρό ασπρόμαυρο πλακάκι, τα ράφια με τις κονσέρβες, τις american country αναπαυτικές καρέκλες, τη ζεστασιά του ξύλου στο πάτωμα, το πάθος του κόκκινου στους τοίχους.
Κι αν φοβηθήκατε ότι όλο το βάρος του κεφιού πέφτει στο διάκοσμο, ησυχάστε, αφού με συνιδιοκτήτη που έχει μπαμπά χασάπη, αποκλείεται να μείνετε παραπονεμένοι.
Μοσχαράκια από την Καλαμάτα, χοιρινά από την Εύβοια, κατσικάκι από τα Γιάννενα, να πώς εξηγείται η πολύ καλή τιμή της σπαλομπριζόλας από ντόπιο, μικρό μοσχάρι.
Το φιλέτο από μπουτάκι κοτόπουλου ψήνεται τέλεια με λεμόνι και φρέσκια ρίγανη, ποτίζει ηδονικά με τη λεμονάτη σάλτσα, τα μπιφτεκάκια φλερτάρουν με την ιδέα του κεμπάπ, ελάχιστα καυτερά, ελαφρώς κανελάτα και αρνίσια σαν σουτζουκάκια, με σος γιαουρτλού, το μοσχαρίσιο μπιφτεκάκι πεντανόστιμο, κρεατένιο, με έντονα αρώματα από κρεμμύδι και μαϊντανό.
Οι τηγανητές πατάτες κολασμένες, η τυρκαυτερή σπιτική, οι πιτούλες ζεστές, τραγανές, μικρές και με τη ριγανίτσα τους, η χωριάτικη ολόδροση, με την ξινομυζήθρα και τα όλο άρωμα λαχανικά της. Τί άλλο να ζητήσεις για να ολοκληρώσεις την πανδαισία; Ένα μπανόφι ή ένα τσιζ-κέικ με σπιτική μαρμελάδα φράουλα.
Ακτή Θεμιστοκλέους 68, Πειραϊκή, 2104520720