Eat No4: Vamos

H αλήθεια είναι πως ποτέ δεν θα σκεφτόμουν να πάω στο γήπεδο για φαγητό, πόσο μάλλον που από ένα ματς δεν κατόρθωσα ποτέ να αναγνωρίσω ούτε τα γκολ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ

Μια βραδιά, ωστόσο, που ξεκίνησε από τον κατακόκκινο στο χρώμα του πάθους-ή της ομάδας- προθάλαμο για να καταλήξει σε ένα απροσδόκητο ξεφάντωμα με πολύ styling, πολύ style, πολλά επώνυμα ρούχα, πολλές διασημότητες και πολύ art de vivre, με γύρισε πίσω στις καλές εποχές, τότε που από τη μικρή μας πόλη δεν έλειπαν τα μεγαλεία.




Με θέα το γήπεδο-πιάτο από την χαρισματική οπτική της VIP θέσης, το Vamos μπορεί μέσα σε μια επίσκεψη να αλλαξοπιστήσει και τον πιο σκληροπυρηνικό Παναθηναϊκό, αν και δεν χρειάζεται να είσαι ορκισμένος «γάβρος» για να χαρείς τη λευκή αισθητική του, με τα σεπαρέ για τις πιο ιδιωτικές βραδιές, το ντεκουπρισμένο ταβάνι που μιμείται τα κύματα του Πειραιά, τον τοίχο που στήνουν οι κατσαρόλες και το καταπληκτικό φαγητό του.




Από την ασιατική όχθη, και την ομάδα του μυκονιάτικου Namos, τα νέα έρχοντα με signature rolls όπως λέμε eal αβοκάντο με φουα-γκρα και μίσο, το ταξίδι συνεχίζεται στην Ιταλία με καρπάτσο με καραμελλωμένα κρεμμύδια, η Ελλάδα γεμίζει τις σαρδέλες της και η Γαλλία μαγειρεύει την ωραιότερη πάπια που φάγαμε ποτέ σε ελληνικό εστιατόριο.




Την ώρα της σαρλότ με σοκολάτα γάλακτος, ο dj έχει ανεβάσει το κέφι στο τσακίρ και η νύχτα ζητά ένα μόνο παραπάνω κοκτέιλ από το μπαρ.

Γήπεδο Καραϊσκάκη, Πειραιάς, 2104839350

Δες εδώ όλες τις συνταγές της Ελένης για το MissBloom.gr
[gallery ids="50901,50902,50903,50904"]

Cook No1: Μοσχαράκι με ρόδια

Cook No2: Τάρτα Σοκολατένια Κόλαση

Cook No3: Κοτόπουλο με λεμόνι και μέλι

Cook No4: Κιμάς με σπανάκι και γιαούρτι με πάπρικα