To Arch, το αγαπημένο all-day café eaterie στην καρδιά της Κηφισιάς, ανανεώνει το μενού του με καινούρια απολαυστικά πιάτα και δυνατά cocktail.
Στο νέο μενού τα φρέσκα ελληνικά προϊόντα εποχής, τα επιλεγμένα υλικά, συνδυάζονται δημιουργικά με την υπογραφή του Σπύρου Γεωργόπουλου στην κουζίνα και του Δημήτρη Παπαϊωάννου στα cocktail.
Τα αγαπημένα μας πιάτα από το νέο δυνατό μενού
Ζήτησε να δοκιμάσεις την Mediterranean pie με πιπεριά Φλωρίνης, τσάτνεϊ μελιτζάνας, σύγκλινο Κρήτης, σε φρεσκοψημένη τραγανή ζύμη με γέμιση από πουρέ πατάτας αρωματισμένη με φρέσκο πιπέρι και λάδι τρούφας.
Απόλαυσε ένα coffee rubbed black angus burger με black Angus κιμά, πασπαλισμένο με αρωματική πούδρα ελληνικού καφέ, πάπρικα και κόλιανδρο μέσα σε αφράτο ψωμάκι με ρόκα, ντομάτα, ΒΒQ pepper sauce, crispy μπέικον και συνοδεία crinkle fries.
Μη φύγεις πριν απολαύσεις το λαχταριστό Coconut mille feuille με πατισερί καρύδας επάνω σε crispy φύλλα σφολιάτας αρωματισμένα με πούδρα φιστικιού Αιγίνης, μαύρη ζάχαρη και σκόνη κανέλας, frozen φρούτα του δάσους και sauce από φρέσκο μύρτιλα.