Δύο ταλαντούχοι chef ενώνουν τις δυνάμεις τους στο "Malabar Gastronomy"

Ένα concept με αρώματα και γεύσεις από το Αιγαίο<br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ

Ένα concept με αρώματα και γεύσεις από το Αιγαίο

Ο Πάνος Γιάκαλης (The Margi) και ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης (CTC Resto) ξεκινούν ένα κοινό ταξίδι στο Αιγαίο με ένα project που φιλοδοξούν να προσφέρει μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Οι δύο νέοι και ταλαντούχοι chef ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα μοναδικό μενού έξι πιάτων την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο ξενοδοχείο The Margi.


Πάνος Γιάκαλης (Malabar Gastronomy)


Αλέξανδρος Τσιοτίνης (CTC Resto)

Το μενού, αναπόφευκτα εμπνευσμένο - λόγω εποχής- από το Αιγαίο πέλαγος, περιλαμβάνει signature πιάτα των δύο chef, καθώς επίσης και τέσσερα πιάτα που έχουν σχεδιάσει από κοινού, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να τα απολαύσουν για πρώτη φορά. Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στο Malabar Gastronomy, ένα νέο εγχείρημα της ομάδας μέσω του οποίου προσβλέπει να αλλάξει τον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, επεκτείνοντάς τον προς τον Νότο.


Info
31/7
Malabar Gastronomy @ The Margi
Λυτούς 11, Βουλιαγμένη, τηλ. κρατήσεων 210 8929155
www.themargi.com