Διαιτητικό ποπ κορν με σοκολάτα και καρύδα

Ελαφρύ και τραγανό σπιτικό ποπκόρν που έχεις περιλούσει με μαύρη σοκολάτα και πασπαλίσει με θαλασσινό αλάτι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΣΙΟΥΖΟΥ

Για 6-8 φλιτζάνια ποπκόρν

Το ανακατεύεις με ξηρούς καρπούς, κι άλλη σοκολάτα και καρύδα! Το πεντανόστιμο αυτό σνακ είναι εύκολο στην παρασκευή, χωρίς γλουτένη, χωρίς γαλακτοκομικά, ενώ μπορείς να το φτιάξεις σε vegan εκδοχή.

Συνολικός χρόνος 17 λεπτά

Υλικά

  • 1/4 φλ. σπόροι ποπκόρν
  • 1/4 φλ. μαύρη σοκολάτα
  • 1 κ.γ. βούτυρο (ή λάδι καρύδας)
  • 1/4 κ.γ. θαλασσινό αλάτι ή όσο θέλεις
  • 1/4 φλ. χοντροκομμένα ωμά ή ψημένα αμύγδαλα (ή όποιον άλλο σπόρο ή ξηρό καρπό προτιμάς)
  • 1/4 φλ. σταγόνες σοκολάτας (μικρές ή κανονικές, μαύρη ή γάλακτος, ό,τι επιλέξεις)
  • 3 κ.σ. ξύσμα καρύδας (ή άλλο αποξηραμένο φρούτο)

Εκτέλεση

Διάβασε πώς ακριβώς θα το φτιάξεις στο Shape.gr