Τι είναι η μανία των food lovers που ακούει στο όνομα cronut και πού θα βρεις τη γλυκιά εφεύρεση.
Μισό κρουασάν, μισό ντόνατ, το Cronut απαντά στο νέο διεθνές food trend που θέλει το συνδυασμό γνωστών και δημοφιλών τροφίμων για τη δημιουργία νέων και πρωτότυπων σνακ.
Η ιδέα για αυτό το υβρίδιο ζύμης ανήκει στον σεφ Dominique Ansel και λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στις 10 Μαΐου 2013 στη Νέα Υόρκη. Μετά την επιτυχία που σημείωσε στην Αμερική, σύντομα κατέκτησε και την Ευρώπη, ενώ η φήμη του εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, αποκτώντας καθημερινά φανατικούς λάτρεις από το Βερολίνο έως τη Σιγκαπούρη, καθιστώντας το Cronut το πιο δημοφιλές επιδόρπιο στην ιστορία.
Το Cronut θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Focaccino σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις, σοκολάτα, κρέμα, μαρμελάδα βερίκοκο ή σκέτο και σερβίρεται είτε με ζάχαρη, είτε με κρέμα ζαχαροπλαστικής ή γλάσο. Το νέο καινοτόμο προϊόν εντάσσεται στη φιλοσοφία της εταιρίας να παράγει καθημερινά φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα μοναδικής γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας από τους επαγγελματίες σεφ και ζαχαροπλάστες της.
Γουδή (Μικράς Ασίας 68, Πλατεία Αγίου Θωμά) - Κηφισιά (Τατοϊου 90, Ν. Κηφισιά) - Βριλήσσια (Λ. Πεντέλης 67) - Άνω Γλυφάδα (Γούναρη 173 & Ανθέων) - Γλυφάδα (Λαζαράκη 4 & Ανδρέα Παπανδρέου) - (Λεωφόρος Αμαλίας 2) - Θεσσαλονίκη (Αγίας Σοφίας 48) – Χολαργός (Λ. Μεσογείων 224 και Αετιδέων)
Στο άμεσο χρονικό διάστημα αναμένεται η έναρξη λειτουργίας νέων καταστημάτων στις περιοχές Κολωνάκι
(Σκουφά 66-68 & Ασκληπιού) και Νέο Ηράκλειο (Πρασίνου Λόφου 9 και Φιλλύρων).