Υλικά
1 συσκευασία κανταΐφι
3 ντομάτες κομμένες όπως στη χωριάτικη
3 κρεμμύδια κομμένα όπως στη χωριάτικη
3 πιπεριές κομμένες όπως στη χωριάτικη
1 φλιτζ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
1 κ.γλ. ρίγανη
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.γλ. κάππαρη
250 γρ. φέτα θρυμματισμένη
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε μια χωριάτικη σαλάτα, την αλατοπιπερώνουμε και τη μαρινάρουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Λαδώνουμε ένα μέτριο ταψάκι και απλώνουμε το μισό φύλλο κανταΐφι, αφού το αφρατέψουμε καλά, ανοίγοντάς το με τα δάχτυλά μας. Το λαδώνουμε.
- Απλώνουμε τη χωριάτικη σε όλη την επιφάνεια του κανταϊφιού. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο φύλλο, καλά "ξασμένο" για να αφρατέψει, και το λαδώνουμε γενναιόδωρα.
- Ψήνουμε στους 200°C σε προθερμασμένο φούρνο για 45' περίπου ή μέχρι να ροδίσει καλά το κανταΐφι.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr