H μαρινάδα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να προσθέσεις βάθος σε μια γεύση. Ξεκίνα με ελαιόλαδο και συνέχισε με κάτι όξινο, όπως ξίδι ή χυμό λεμονιού, που μαλακώνει το κρέας, κρεμμύδια για πλούσια γεύση, βότανα ή μυρωδικά για πολυπλοκότητα και τέλος ένα γλυκαντικό, όπως μέλι, για να καραμελώσει.
Μερίδες: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 35 λεπτά (συν μαρινάρισμα)Χοιρινό ψαρονέφρι με παντζάρια – Υλικά:
- 1 κόκκινο γκρέιπφρουτ
- 2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
- 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. μέλι
- 4 σκελίδες σκόρδο θρυμματισμένες και ξεφλουδισμένες
- 3 κλαδάκια δεντρολίβανο
- 450 γρ. παντζάρια καθαρισμένα και κομμένα
- 1 ολόκληρο ψαρονέφρι (περίπου 550 γρ.) καθαρισμένο
- Αλάτι και μαύρο πιπέρι
- Μαϊντανός για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Δες τη συνέχεια της συνταγής στο shape.gr