Μια συνταγή ιδανική για brunch από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
Πηγή: coolartisan.net
Υλικά
1/2 αβοκάντο, ξεφλουδισμένο
Χυμό από ένα λάιμ
αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 πρέζα μπούκοβο
Ψωμάκι για Burger
1 αυγό
Έξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε το αβοκάντο σε ένα μικρό μπολ με το χυμό λάιμ, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι.
Με ένα πιρούνι το πολτοποιούμε και κάνουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Φρυγανίζουμε το ψωμί
Τηγανίζουμε το αυγό σε μια κουταλιά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Απλώνουμε το μείγμα από το αβοκάντο πάνω στο ψωμί.
Προσθέτουμε το αυγό και από πάνω ρίχνουμε μια πρέζα μπούκοβο
Σερβίρουμε ζεστό.