Μια συνταγή για να εντυπωσιάσεις όλους τους καλεσμένους, από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
Πηγή: coolartisan.net
Υλικά
140 γ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ ζάχαρη άχνη
250 γ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 βανίλια σε σκόνη
3-4 κσ χλιαρό νερό
1 πρέζα αλάτι
100 γρ μαρμελάδα φράουλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και την βανίλια μέχρι να αφρατέχουν και να ασπρίσουν καλά.
Προσθέτουμε το αλάτι και το νερό και συνεχίζουμε το χτύπημα για ακόμα ένα λεπτό.
Κλείνουμε το μίξερ, ρίχνουμε μέσα το μισό αλεύρι και χτυπάμε το μείγμα σε χαμηλή ταχύτητα για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε και το υπόλοιπο αλεύρι και χτυπάμε για άλλα 3-4 λεπτά.
Πλάθουμε τα μπισκότα, κόβουμε τα καλούπια που θέλουμε και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170° για 10 λεπτά.
Στη συνέχεια τα βγάζουμε, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα στήνουμε βάζοντας μαρμελάδα φράουλα στη μέση.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr