Μπιφτέκια σολομού με σος γιαουρτιού

Δοκίμασε τη συνταγή της ειδικού και θα μας θυμηθείς

Η Σταυρούλα Κρίκη ετοιμάζει μπιφτέκια σολομού με υπέροχη γεύση και λίγες θερμίδες.

Μερίδες: 8 μπιφτέκια (4 μερίδες)

Συστατικά

  • Μισό κιλό φρέσκο σολομό
  • ¾ φλιτζάνι βρώμη
  • Ο χυμός από μισό λεμόνι
  • ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 αβγό
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • Αλατοπίπερο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βγάλτε την πέτσα από το σολομό και τυχόν κοκαλάκια που μπορεί να έχει. Κόψτε το σολομό σε κύβους και βάλτε τα κομμάτια στο πολυκόφτη. Λειτουργήστε το πολυμίξερ για 40-60 δευτερόλεπτα μέχρι ο σολομός να γίνει κιμάς. Μεταφέρετε τον κιμά σε ένα μεγάλο μπολ.

Δες την συνέχεια του άρθρου στο Shape.gr