Δοκίμασε τα εμβληματικά πιάτα του master chef
O Λευτέρης Λαζάρου ανοίγει τις πόρτες του αγαπημένου μας εστιατορίου δημιουργώντας ένα μενού στα 40 ευρώ ανά άτομο. Το Βαρούλκο βραβεύτηκε φέτος για ακόμα μία χρονιά με αστέρι Michelin και για 20η φορά με Χρυσό Σκούφο, αποτελώντας έτσι το μόνο εστιατόριο στο οποίο απονέμεται κάθε χρόνο το βραβείο από την έναρξη του θεσμού.
Καλωσόρισμα της κουζίνας
Τραγανά λιθρινάκια, σε μαξιλάρι ψωμιού με προζύμι και μους μελιτζάνας
Καλαμάρι με σάλτσα βασιλικού, σε φωλιά φρυγανισμένης πατάτας
Κριθαράκι με γαρίδες, αρωματισμένο με Μοσχάτο Λήμνου.
Επιδόρπιο
Σοκολατένια έκπληξη με φρέσκα κόκκινα φρούτα, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και παγωτό πραλίνα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr