Η μόδα του σούσι έχει περάσει εδώ και αρκετό καιρό, σε σημείο που πλέον έχει ενταχθεί σε μια συνηθισμένη διατροφική επιλογή σχεδόν για την πλειοψηφία του δυτικού κόσμου. Η αξιολόγηση της ποιότητας όμως, πάντοτε είναι ένα θέμα. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις πώς γίνεται κάτι τέτοιο, ακολουθούν οι εύκολοι τρόποι για να καταλάβεις αν το σούσι σου είναι φρέσκο ή πρέπει να πάρει το δρόμο για τα σκουπίδια.
Η μυρωδιά
Ευτυχώς για όλους, ο καθένας μπορεί να αναγνωρίσει την μυρωδιά του μπαγιάτικου ψαριού. Και φυσικά γνωρίζεις τι πρέπει να πράξεις σε αυτή την περίπτωση. Κοινώς, αν μυρίζει κάτι ύποπτα, το σούσι είναι για πέταμα.