The Albion: Γευστικές διαδρομές κάθε Πέμπτη

Από τις 19 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη μεχρι τις αρχές Μαρτίου

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Το Restaurant-Bar Albion σε συνεργασία με τα καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία προτείνει ιδιαίτερες γευστικές διαδρομές κάθε Πέμπτη βράδυ, από τις 19 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη μεχρι τις αρχές Μαρτίου.

Το διάσημο στέκι στο Ψυχικό, παρουσιάζει ένα διαφορετικό μενού, παρέα με καταξιωμένους σεφ διάσημων εστιατορίων της Μυκόνου, προσφέροντας διαφορετικές και μοναδικές γευστικές συνθέσεις, βασισμένες στο χαρακτήρα του κάθε εστιατορίου και στο ταμπεραμέντο του κάθε σεφ. Κάθε Πέμπτη, προσκαλεί τους κοσμοπολίτες λάτρεις του καλού φαγητού να γνωρίσουν τις γεύσεις της Μυκόνου, στην Αθήνα!

Για την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στο εστιατόριο ο chef Σταύρος Κουστένης, ο οποίος είναι ο executive chef του εστιατορίου «Θιώνη», όπου βρίσκεται στο ξενοδοχείο Σέμελη. Ο κύριος Κουστένης είναι γνωστός για την μοντέρνα Ελληνική κουζίνα, την αγάπη του για τα οστρακοειδή σε ιδιαίτερο συνδυασμό με καθημερινά υλικά.

Δες παρακάτω το μενού: