Το εστιατόριο Alali έχει αφήσει… άφωνους τους επισκέπτες του, απ’όλο τον πλανήτη, όχι μόνο για τη μοναδική τοποθεσία του αλλά και για τις υψηλού επιπέδου γευστικές προτάσεις του.
Φέτος κάνει, για άλλη μια φορά, τη διαφορά, με την επιμέλεια του εξαιρετικού Ανταμ Kοντοβά, και την άψογη εκτέλεση του resident chef Χρήστου Μπιτσάκη, προτείνοντας ένα fusion μενού που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα τοπικά προϊόντα της Σαντορίνης.
Τι να δοκιμάσεις στο Alali
Μπορείς να ξεκινήσεις το δείπνο σου με γκιόζα με φάβα Σαντορίνης, μύδια, γαρίδες και φασόλια σόγιας, να συνεχίσεις με αρνάκι φρικασέ με αρμυρίκια και vinsanto και να κλείσεις με πουτίγκα με βερίκοκο, κανταϊφι και λουίζα.
Ο βραβευμένος chef Ανταμ Κοντοβάς, με θητεία σε εστιατόρια βραβευμένα με Michelin στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Maaemo, Funky Gourmet, Sea Grill κ.α), προτείνει φέτος, μαζί με την ομάδα του Astarte suites και του Alali, μια εμπειρία ζωής.
Instagram: @alali_restaurant
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr