Όπως ακριβώς συμβαίνει στη διακόσμηση, τα ρούχα και το lifestyle, έτσι και στο φαγητό οι τάσεις έρχονται και φεύγουν. Είδαμε την άνοδο και την πτώση του kale, του coconut oil και του κουρκουμά και η λίστα και συνεχίζεται με πολλά food trends τα οποία πέρασαν από τα media και τις κουζίνες μας. Ευτυχώς όμως μπορούμε να διακρίνουμε ποια food trends μπορούν να εδραιωθούν και δεν είναι απλά μία περαστική μόδα. Συνήθως, είναι αυτά που θεωρούνται θρεπτικά, αειφόρα και φυσικά νόστιμα.
Η νέα τάση στο φαγητό, λοιπόν, που τηρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις, φαίνεται να έχει και τις "ευλογίες" των διατροφολόγων. Η χρήση λαχανικών και φρούτων ως σιτηρά αποτελεί το καινούργιο food trend που μόνο θετικά έχει να δώσει στη διατροφή μας. "Αυτή η τάση προσφέρει αμέτρητα οφέλη στην υγεία μας, όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες" τονίζει η Jennifer Glockner, διαιτολόγος και διατροφολόγος.
Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr