Αν ήσουν από τα τυχερά παιδιά με χρυσοχέρα μαμά, γιαγιά αλλά και...θείες τότε αυτό είναι ένα γλυκό που σίγουρα έχεις κάποια στιγμή απόλαύσει! Τότε, το γλύκισμα με το χρυσό χρώμα και την έντονη μελένια μυρωδιά ήταν το μόνο που μπορούσε για 5 έστω λεπτά να μας κρατήσει στη θέση μας, πριν ξεχυθούμε ξανά στον κήπο για παιχνίδι.
Πλέον, το ίδιο γλυκό γίνεται αφορμή για ένα γευστικό ταξίδι στην ανέμελη παιδική ηλικία. Απόλαυσέ το με φίλους τα ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού ή, και με τη συνοδεία παγωτού, μετά το μεσημεριανό γεύμα!
Υλικά:
-1 μεγάλο ανανά σε φέτες σε σιρόπι Del Monte
-2 κ.γλ. κανέλα σε σκόνη
-5 κ.σ. ρευστό μέλι
-1/2 ποτήρι νερό
Εκτέλεση:
- Σε ένα τηγάνι αραίωσε το μέλι μέσα στο νερό και ζέστανέ το σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι που να κοχλάσει
-Τοποθέτησε τις φέτες ανανά μεσα στο τηγάνι
-Πασπάλισε τις φέτες με κανέλα και άφησέ τες να ροδίσουν ελαφρά για 10 λεπτά
-Μόλις οι ροδέλες κρυσταλλώσουν μέσα στο μέλι, άδειασέ τες σε ένα όμορφο πιάτο
-Για έξτρα δροσιά, σέρβιρέ τες με παγωτό βανίλια!
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr