Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά εστιατόρια της Αθήνας είναι η δική σου πρόκληση για την φετινή Άνοιξη.
Το St' Astra του Radisson Blu Park Hotel σε περιμένει με νέο food & wine menu που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Ο επιτυχημένος chef Δημήτρης Κανταράκης έχει δημιουργήσει κάτι το μοναδικό, με τα πιάτα να αποπνέουν μια μοντέρνα υγιεινή γευστική αισθητική.
Χτένια και γαρίδες gremolata με chili και μάραθο, gahpacho με αγγούρι και γιαούρτι, φρέσκο κόλιανδρο και λαβράκι ταρτάρ κι αυτό είναι μόνο η αρχή.
Η συνέχεια στο St' Astra roof-top restaurant bar που υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες.
Αναλυτικά το menu:
Amuse Bouche
Χτένια και γαρίδες gremolata με chili και μάραθο.
Gazpacho με αγγούρι και γιαούρτι, φρέσκο κόλιανδρο
και λαβράκι ταρτάρ.
Κτήμα Παπαργυρίου ,Μοσχούδι-Ασύρτικο, ΠΓΕ Κόρινθος
Μπακαλιάρος, baby κολοκύθι, ζωμό από όστρακα, χαβιάρι
και λάδι από βαλεριάνα.
Nassitis Vassaltis Vineyards, Ασύρτικο – Αθήρι - Αηδάνι, ΠΟΠ Σαντορίνη
Φραγκόκοτα και πορτοκάλι meyer, ψητά παντζάρια και ανοιξιάτικα λαχανικά
Voroinos Κτήμα Silva Δασκαλάκη ,Βιδιανό, ΠΓΕ Κρήτη
Rib eye, dry aged, με λευκό καρότο, τραγανό πράσο, μανιτάρι τρομπέτα τουρσί και κρέμα από καπνιστά κρεμμυδάκια.
Νεμέα Κτήμα Αϊβαλή ,Αγιωργίτικο, ΠΟΠ Νεμέα
Μαντολάτο semifreddo με ξηρούς καρπούς,
αποξηραμένα φρούτα και φράουλες σε ζύμωση.
Όψιμος Τρύγος, Κτήμα Παπαργυρίου ,Μοσχάτο - Ασύρτικο, ΠΓΕ Κόρινθος
Τιμή κατ’ άτομο: 48€
Επιμέλεια menu: Δημήτρης Κανταράκης
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:210-8894550
Radisson Blu Park Hotel
Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα,
E: info@rbathenspark.com
www.radissonblu.com/hotel-athens
Parking, εντός ξενοδοχείου