Αν ανήκεις στην κατηγορία όσων νηστεύουν την περιόδο αυτή, το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ έχει ετοιμάσει για τη Σαρακοστή το πιο ξεχωριστό νηστίσιμο μενού με ποικιλία από κρύα ορεκτικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπια. Χταποδάκι ξυδάτο, ριζότο με θαλασσινά, φάβα και πολλά άλλα πιάτα είναι μαγειρεμένα με φρέσκες ελληνικές πρώτες ύλες, ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα με σεβασμό στην παράδοση και εξαιρετική παρουσίαση.
Που μπορείς να τα απολαύσεις;
Στο εντυπωσιακό Olive Garden του 11ου ορόφου με την καλύτερη φυσικά πανοραμική θέα της Αθήνας ή στην καλαίσθητη και ατμοσφαιρική La Brasserie, στο lobby του ξενοδοχείου.
Menu Σαρακοστής
Ορεκτικά & Σαλάτες
Οι μεζέδες του Chef (Ταραμοσαλάτα με γλυκάνισο, φάβα με κρεμμυδάκι και αγουρέλαιο, Αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα, πατατοσαλάτα με μοσχολέμονο, λαχανικά και μουστάρδα, χταποδοσαλάτα, Πολίτικη σαλάτα) - 9€
Τραγανά σαλατικά με ξιδάτο χταπόδι, ελιές, τοματίνια και σάλτσα
μοσχολέμονου – 11€
Ποικιλία από μανιτάρια με γλυκό σκόρδο, μουστάρδα, μοσχολέμονο και φρέσκα βότανα – 9,5€
Κυρίως πιάτα
Σουπιές με σπανάκι, φρέσκια τομάτα, μαραθόριζα και μυρωδικά -14,5€
Γαριδομακαρονάδα με τοματίνια, άρωμα ούζου και πλατύφυλλο βασιλικό – 15,5€
Ριζότο με θαλασσινά, χειμωνιάτικα λαχανικά και φρέσκο δυόσμο – 15,5€
Επιδόρπια
Σαρακοστιανά γλυκά ημέρας – 6€- 6,5€