Αυτή είναι η πιο τέλεια σως για να συνοδέψεις το ψητό κρέας

Το αποτέλεσμα θα σε ξετρελάνει!

ΓΡΑΦΕΙ: ΦΩΤΕΙΝΗ

Όσο ο καιρός είναι ακόμα θερμός, το barbeque παραμένει η ιδανική ευκαιρία για συγκέντρωση με την οικογένεια ή τους φίλους σου, για να απολαύσετε λαχταριστό φαγητό. Γι αυτό και εμείς βρήκαμε την τέλεια σως με ροδάκινο που μπορείς να φτιάξεις για να συνοδέψεις το ψητό κρέας.

Τι θα χρειαστείς

1 κουταλιά του γλυκού ξύδι μήλου

Μισή κουταλιά του γλυκού αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι κομμένο σε λεπτά κομμάτια

1/3 της κούπας μουστάρδα Dijon

1/3 της κούπας μουστάρδα ολικής αλέσεως

1 ροδάκινο σε σιρόπι Del Monte

Πώς θα την φτιάξεις

  • Κόψε το ροδάκινο σε κομμάτια
  • Βάλε μαζί το ροδάκινο, το ξύδι, μισή κουταλιά γλυκού αλάτι και 2 κουταλιές της σούπας νερό σε ένα μικρό τηγάνι για να βράσουν. Μείωσε την θερμοκρασία άφησε τα να σιγοβράσουν, ανακετεύοντας τα σποραδικά μέχρι το ροδάκινο να μαλακώσει αρκετά και το μείγμα να παχύνει ελαφρώς σε υφή (περίπου 5-8 λεπτά)
  • Ανακάτεψε σε ένα blender και στη συνέχεια μετάφερε το σε ένα μεσαίο μπωλ και άφησε το να δροσιστεί.
  • Συνδύασε το με τις μουστάρδες και τα κρεμμύδια και πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι