Αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των vegan ή αν απολαμβάνεις να δοκιμάζεις διαφορετικές γεύσεις τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις την vegan πατσαβουρόπιτα από την Ροδούλα.
Η Vegan Πατσαβουρόπιτα από τη Ροδούλα
Η Ροδούλα κέρδισε βραβείο καινοτομίας στην Αμερική με το προϊόν της, Vegan Πατσαβουρόπιτα.
Η εταιρία είναι αμιγώς ελληνική και παράγει προϊόντα ζύμης και γλυκού τα τελευταία 20 χρόνια, σε Ευρώπη, Αμερική, Παναμά, Καναδά, Μέση Ανατολή και Αυστραλία.
Η vegan πατσαβουρόπιτα είναι φτιαγμένη χωρίς γαλακτοκομικά, λακτόζη και συντηρητικά, σύμφωνα και με τα Αμερικάνικα βραβεία καινοτομίας, FABI. Τα FABI διοργανώνονται από την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στο κόσμο την NRA και η Ροδούλα είναι η μόνη ελληνική εταιρία που βραβεύτηκε σε αυτή την παγκόσμια διοργάνωση.
Η Πατσαβουρόπιτα συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στα καινοτόμα προϊόντα και τα future trends σε παγκόσμιο επίπεδο και νομίζουμε πως αξίζει να τη δοκιμάσεις και εσύ!
Ακόμα το σκέφτεσαι;