Εύκολη συνταγή για τα πιο αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια με φρυγανιά (δοκιμασμένα και εξαιρετικά)

Μια γευστική και παραδοσιακή συνταγή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ξεκίνα την εβδομάδα σου με μια σούπερ νόστιμη συνταγή για αφράτα μπιφτέκια, εύκολη και γρήγορη.

Αφράτα μπιφτέκια κοτόπουλου με βρώμη, για καλή διατροφή και άπαχη πρωτεΐνη

Αφράτα μπιφτέκια - Υλικά:

1kg κιμάς μοσχαρίσιος, περασμένος μία φορά από τη μηχανή του κιμά

  • 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια
  • 1 νεροπότηρο γάλα φρέσκο
  • 2 αυγά
  • 1 ματσάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 1 νεροπότηρο τριμμένη φρυγανιά
  • 1 ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο ξηρό
  • 1 κουταλιά της σούπας ρουμελιώτικη ρίγανη, τριμμένη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι τριμμένο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι (γλυκό)
  • 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
  • ελαιόλαδο για το ταψί

Εκτέλεση

  • Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε.
  • Πλάθουμε σε μέτρια μπιφτέκια.
  • Τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο, για 45 λεπτά.

Συνταγή για μανιταρόσουπα από τον Βασίλη Καλλίδη

Από τη μαμά της Ρούλας Τσανακτσίδου, Κοζάνη