Αφιέρωμα στην τρούφα

Ένα μενού εξαιρετικά αφιερωμένο στη Λευκή και τη Μαύρη Τρούφα εγκαινιάζει το SALE & PEPE.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΠΑΣΧΑΛΗ


Ένα μενού εξαιρετικά αφιερωμένο στη Λευκή και τη Μαύρη Τρούφα εγκαινιάζει το SALE & PEPE.


Οι λάτρεις του λευκού διαμαντιού της Ιταλικής γης και οι θιασώτες των υψηλών γεύσεων είναι σίγουρο πως περίμεναν εναγωνίως την άφιξη των νέων πιάτων που ετοιμάζουν λίγο πριν τις γιορτές ο Ivan Ottaviani και η ομάδα του. Το Menu Il Tartufo Bianco e Nero Regalo di Natale, που έχει γίνει πλέον παράδοση, καθώς το SALE & PEPE έχει ταυτιστεί με το σπάνιο και εκλεπτυσμένης γεύσης αυτό προϊόν, περιλαμβάνει έξοχους συνδυασμούς συστατικών με στόχο να αναδείξουν το φίνο άρωμα και την μεστή γεύση της Λευκής και Μαύρης Τρούφας.

Έτσι ας παραδοθούμε στην απόλαυση ενός Ζωμού Φασιανού με Amarone, Royale, αυγά Barzotte στον ατμό και μαύρη τρούφα, ας συνεχίσουμε με Αυγό μάτι με λευκή τρούφα και σοταρισμένο σπανάκι, ας προχωρήσουμε στη μοναδική γεύση ενός Ριζότο Carnaroli με κολοκύθα, λευκά μανιτάρια και λευκή τρούφα ή Ravioli πράσινα γεμιστά με φασιανό, ραγού από volaille και μαύρη τρούφα . Το Classiche Scaloppine από μοσχαράκι γάλακτος με κρασί Marsala, λευκή τρούφα και πουρέ πατάτας αρωματισμένο με γλυκό σκόρδο συναρπάζει και το Ζεστό Pecorino από την Τοσκάνη με μαύρη τρούφα και μάλι τρούφας ή Creme Mascarpone με λευκή τρούφα και Armagnac Saint Cristeau 1972 αφήνει στον ουρανίσκο μας τη θεσπέσια γεύση της «βασίλισσας».

Το μενού στοιχίζει €69/άτομο και προσφέρεται καθημερινά.

SALE & PEPE, Αριστίππου 34 Κολωνάκι, 210 7234102