Γρήγορη και εύκολη συνταγή για αβγοσαλάτα που μπορείς να φτιάξεις σε 10 λεπτά από τη μαμά της Μαίρης Συνατσάκη
Υλικά
- 12 βραστά αυγά
- 1 μικρό βαζάκι κάπαρη
- 280 γρ. μαγιονέζα
- 4 κ.σ. γιαούρτι
- 2-3 κ.σ. κέτσαπ
- 2-3 κ.σ. μουστάρδα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κ.σ. ουίσκυ (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ φτιάχνουμε την σάλτσα αναμειγνύοντας την μαγιονέζα, το γιαούρτι, την μουστάρδα και την κέτσαπ (και το ουίσκυ αν θέλετε). Σε ένα άλλο μπωλ κόβουμε τα αυγά σε τέταρτα. Ρίχνουμε την κάπαρη αφού την στραγγίξουμε από το νερό που έχει στο βαζάκι. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι κατά βούληση. Ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα που έχουμε φτιάξει, κι αν θέλουμε διακοσμούμε με μερικές καπαρίτσες. Το βάζουμε στο ψυγείο και ανακατεύουμε την ώρα του σερβιρίσματος.