Ηπεριβόητη αλυσίδα Franco Manca, την πίτσα της οποίας λατρεύουν στο Νησί (περισσότερα από 50 καταστήματα στη Μεγάλη Βρετανία), έφτασε και στην Αθήνα, με το πρώτο της κατάστημα να ανοίγει μόλις πριν μερικά 24ωρα σε μία μάλλον απροσδόκητη γειτονιά, αυτή της Νέας Φιλαδέλφειας. Ώρα λοιπόν να γνωρίσεις μία εξαιρετική εκδοχή της slow-rising sourdough pizza.
"Τι είναι πάλι αυτό το τελευταίο;" θα αναρωτηθείς και θα έχεις τα δίκια σου. Θα σου δώσω ένα στοιχείο για τη βάση της και θα τα καταλάβεις όλα: Το προζύμι της έχει ηλικία 250 ετών και 'ταΐζεται' διαρκώς με (κορυφαίας ποιότητας) αλεύρι, ώστε να δίνει τελικά ένα αφράτο και εύπεπτο ζυμάρι.
Εμμονή στην κορυφαία πρώτη ύλη
Η έμφαση στην πρώτη ύλη είναι κάτι παραπάνω από εμμονική (όπως ακριβώς πρέπει δηλαδή) με οργανικά και βιολογικά σε συντριπτικό ποσοστό συστατικά να χρησιμοποιούνται.
Δες περισσότερα στο Esquire.com.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr