Κορμός σοκολάτας, το γλυκό που δεν χρειάζεται συστάσεις. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ζητήσει παραπάνω ένα κομμάτι όταν υπήρχε στο σπίτι! Και τώρα μπορείς να τον φτιάξεις εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας τα πασχαλινά κουλουράκια που σου έμειναν από το Πάσχα.
Η συνταγή για σοκολατένιο κορμό με πασχαλινά κουλουράκια.
Υλικά:
-
250γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
-
100γρ. γάλα
-
5κ.σ ζάχαρη άχνη
-
5κ.σ κακάο
-
2κ.σ ινδοκάρυδο
-
1 βανίλια
-
πασχαλινά κουλουράκια
Εκτέλεση:
Βάζεις όλα τα υλικά, εκτός από τα κουλουράκια σε ένα μπολ. Ανακατεύεις καλά με ένα κουτάλι και κατόπιν με τα χέρια ώστε να ενσωματωθούν καλά. Σπας τα κουλουράκια με τα χέρια και τα προσθέτεις στο μείγμα. Ανακατεύεις καλά.
Απλώνεις πλαστική μεμβράνη σε μια φόρμα για κέικ, αφήνοντας περιθώριο και από τις δύο πλευρές στο πλάι. Πασπαλίζεις με ινδοκάρυδο και κατόπιν αδειάζεις μέσα το μείγμα. Σκεπάζεις καλά και τοποθετείς στην κατάψυξη. Μόλις παγώσει, το βγάζεις από το σκεύος, σερβίρεις και απολαμβάνεις!