
Αν ανήκεις στους cheese lovers και δεν μπορείς να αντισταθείς σε μια τραγανή και full τυρένια συνταγή, βρήκαμε τι θα μαγειρέψεις σήμερα. Αυτές οι τραγανές τυροκροκέτες του Άκη Πετρετζίκη είναι ό,τι πιο εύκολο και yummy έχεις δοκιμάσει και δεν θα σταματήσεις να τις φτιάχνεις.
Να σου πω μόνο ότι χρειάζονται μόνο 2 υλικά (συν το ηλιέλαιο για το τηγάνισμα) και λίγα λεπτά για να τις ετοιμάσεις.
Υλικά:
- 200 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 2 ασπράδια
- ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Τοποθετείς ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνεις το ηλιέλαιο και αφήνεις να κάψει. Ρίχνεις σε ένα μπολ τη γραβιέρα και τα ασπράδια, ανακατεύεις και πλάθεις σε μικρά μπαλάκια ώστε να δημιουργήσεις τις κροκέτες.
Ρίχνεις τις κροκέτες στο τηγάνι και τηγανίζεις ανακατεύοντας με μία τρυπητή κουτάλα για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα. Αφαιρείς τις κροκέτες από το τηγάνι, και μεταφέρεις σε απορροφητικό χαρτί. Αποσύρεις το τηγάνι από τη φωτιά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr