Το 25 στο Μικρολίμανο, στην ακτή Κουμουνδούρου και ακριβώς δίπλα από το πολυβραβευμένο Βαρούλκο, πρόκειται να σηματοδοτήσει το μαγαζί με το οποίο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στα της αθηναϊκής εστίασης δρώμενα ο αναγνωρίσιμος όσο και ταλαντούχος σεφ Γιώργος Τσούλης. Έτσι θα ονομάζεται το εστιατόριό του, που θα είναι μια κομψή γαστροταβέρνα και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του εντός του τελευταίου δεκαημέρου του Μαρτίου.
Τι ακριβώς θα είναι το 25
Στο 25, ο γευστικός στόχος θα είναι η αναβίωση του πρότζεκτ που όλοι γνωρίζουν ως κουτούκι ή ταβέρνα, ραφιναρισμένο και προσαρμοσμένο στο σήμερα. Ιδιαίτερη συμπάθεια θα υπάρχει στο κρέας, συν μπόλικη ποιοτική, προσεκτικά επιλεγμένη, πρώτη ύλη από μικρούς παραγωγούς από όλη τη χώρα. Κινητήρια δύναμη εδώ, το κάρβουνο και η ανοιχτή φωτιά, με πρωταγωνίστρια μία μεγάλη custom made παρίγια.
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr