Αλεξάνδρα Νικολαΐδου | Ποζάρει στο μπάνιο του σπιτιού που μοιράζεται με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Η νέα ανάρτηση της νεαρής επιχειρηματία.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι μαζί τα τελευταία χρόνια, όμως έχουν αποφασίσει να προστατεύσουν τη σχέση τους από τα Μέσα. Ωστόσο, αρκετά συχνά οι δυο τους απασχολούν με τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν στα social media.

Το ζευγάρι πλέον μένει μαζί και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μοιράζεται κάποια σπάνια κλικ από το εσωτερικό του σπιτιού τους.

Τώρα, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το μπάνιο τους, όπου μας έδειξε το νέο χρώμα που υιοθέτησε στα μαλλιά της.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή η μάχη της με τον καρκίνο, με την ίδια μάλιστα να δημοσιεύει και μία φωτογραφία μέσα στο νοσοκομείο, όπου βρέθηκε για να κάνει τη θεραπεία της. Μάλιστα η ίδια σχολίασε ότι κάνει ανοσοθεραπεία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μέσα από το "Happy Day" της Τετάρτης τη στήριξη που δέχτηκε η 39χρονη από τον σύντροφό της, Ντέμη Νικολαΐδη.

"Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η οποία είναι εδώ και αρκετά χρόνια σύντροφος του Ντέμη μετά τον χωρισμό του από την Δέσποινα Βανδή έδινε ή μπορεί να δίνει ακόμη μια μάχη και δείχνει πολύ δυνατή. Χθες που ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου αποφάσισε να μιλήσει στον κόσμο. Πριν λίγους μήνες που ανέβασε μια φωτογραφία με κοντά μαλλάκια, έλεγαν πόσο της πάει αλλά δεν ήξεραν τι περνάει. Είχε επιλέξει να το κρατήσει σε πολύ κλειστό κύκλο. Αυτό που ξέρω από ανθρώπους που είναι κοντά στο ζευγάρι είναι ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης της στάθηκε πάρα πολύ δυνατά και έμπρακτα και ήταν πολύ κοντά της. Την υποστήριξε, της έδωσε αγάπη και στάθηκε βράχος δίπλα της στις δυσκολίες. Το ζευγάρι με το που γνωρίστηκε και άρχισε να ερωτεύεται και να ζει έναν παθιασμένο έρωτα ήρθε αυτή η δοκιμασία, αλλά είναι και οι δύο πάρα πολύ δυνατοί. Ένα πολύ ωραίο μήνυμα από έναν πολύ δυνατό άνθρωπο" ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και την σύντροφό του.