Η Αμαλία Κωστοπούλου απολαμβάνει τη ζωή της στην Αμερική και πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να αφήσει το σπίτι της στο Λος Άντζελες και να μετακομίσει στο Τέξας για να ζει μαζί με τον σύντροφό της, Jake Medwell.
Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά μας δείχνει τις μαγειρικές της ικανότητες. Η ίδια μάλιστα φαίνεται πως αγαπάει αρκετά την έθνικ κουζίνα.
Η 27χρονη κοπέλα μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε σούπα ράμεν να φάνε με τον σύντροφό της. Τι είναι το ράμεν; Πρόκειται για μία ιαπωνική σούπα με νουντλς. Αποτελείται από νουντλς σιταριού σερβιρισμένα σε ζωμό κρέατος ή λιγότερα συχνά ζωμό ψαριού, συχνά αρωματισμένο με σάλτσα σόγιας ή μίσο, και με διάφορα συνοδευτικά, όπως κομμένο χοιρινό κρέας, νόρι (φύκι), μένμα και φρέσκο κρεμμυδάκι.
Η ανάρτησή της:
Πριν από λίγες ημέρες θέλησε να μοιραστεί τη συνταγή που ακολουθεί συχνά για την αγαπημένη της ιαπωνική σούπα.
Τη συνταγή για την αγαπημένη της ramen σούπα με κοτόπουλο Katsu και φυστικοβούτυρο μοιράστηκε η Αμαλία Κωστοπούλου. Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου που λατρεύει τα healthy γεύματα μοιράστηκε την πιο απλή και light συνταγή για ramen που θα λατρέψεις τις κρύες μέρες του χειμώνα.
Αυτό το ramen είναι τόσο ιδιαίτερο γιατί είναι φτιαγμένο με μπέικον για πλούσιο άρωμα, δύο ποικιλίες πάστας τσίλι, ζωμό, γάλα καρύδας, σάλτσα σόγιας και φυστικοβούτυρο.
Κάθε μπολ είναι γεμάτο με noodles και τραγανό κοτόπουλο Katsu από σουσάμι. Στη συνέχεια συμπληρώνουμε με το αγαπημένο μας μείγμα γαρνιτούρων ramen: μαλακά αυγά, φρυγανισμένο nori, τζίντζερ σούσι τουρσί, κρεμμύδια και περισσότερους σπόρους σουσάμι και έχεις το τέλειο αποτέλεσμα.
Υλικά:
- Μπέικον
- Κρεμμυδάκια εσαλότ
- Κινέζικα μπαχαρικά
- Πάστα τσίλι (προαιρετικά)
- Ταϊλανδική πάστα κόκκινου κάρυ
- Ζωμός
- Σάλτσα σόγιας
- Γάλα καρύδας
- Τζίντζερ
- Ramen noodles
- Φρυγανισμένο σησαμέλαιο
- Κοτολέτες
- Φρυγανιά panko
- Σουσάμι
- Βούτυρο ή ελαιόλαδο
- Μαλακά ή βραστά αυγά
- Φρυγανισμένα φύλλα nori
- Φρυγανισμένο σουσάμι
- Κρεμμύδι
- Τζίντζερ τουρσί
- Jalapeños
Εκτέλεση:
- Ψήστε το μπέικον
- Ανακατέψτε τα κρεμμυδάκια εσαλότ με την πάστα τσίλι και την ταϊλανδική πάστα κόκκινου κάρυ και βράστε τα για λίγα λεπτά.
- Προσθέστε τον ζωμό, το γάλα καρύδας, το φυστικοβούτυρο, τη σάλτσα σόγιας και το τζίντζερ και σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά.
- Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά.
- Περάστε το κοτόπουλο μέσα από το panko και το σουσάμι και κάντε κάθε κοτολέτα τραγανή με λίγο λάδι ή βούτυρο.
- Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε το καθένα και το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
- Μαγειρεύετε τα ramen noodles απευθείας στο ζωμό.
- Ανακατέψτε το τζίντζερ τουρσί με jalapeños και σησαμέλαιο
- Ρίξτε τη σούπα σε μπολ και προσθέστε από πάνω το κοτόπουλο και προσθέστε τα βραστά αυγά, το φρυγανισμένο σουσάμι και τα κρεμμύδια. Στη συνέχεια προσθέστε τζίντζερ και jalapeños.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr