Συνταγή για ραβανί με 3 υλικά - χωρίς αλεύρι και αυγά

Σίγουρα κάτι αντίστοιχο δεν έχεις ξαναδοκιμάσει!

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που να μην αγαπούν τα γλυκά. Σίγουρα και εσύ "λιώνεις" για μια γλυκιά αμαρτία! Ποιος δε θα ήθελε να απολαύσει ένα λαχταριστό γλυκό που αφήνει απίθανη γεύση στον ουρανίσκο σου; Τα σπιτικά γλυκά είναι πάντα πιο γευστικά και υγιεινά, γιατί ξέρεις ακριβώς τι βάζεις μέσα και μπορείς να ελέγξεις τις ποσότητες των υλικών.

Καθώς έψαχνα το ιδανικό γλυκό, έπεσα πάνω σε μια εκπληκτική συνταγή για μια πιο light εκδοχή του ραβανί, από τον pastry chef Mιχάλη Πουρίλη (@pourikanos). Κι όμως γίνεται, αφού δεν θα χρειαστείς ούτε αλεύρι, ούτε αυγά. Το αποτέλεσμα είναι ένα ζουμερό, μελένιο γλυκό που θα σε ξετρελάνει, και μπορείς να το απολαύσεις μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr