Follow us

Αυτό το ντοκιμαντέρ του Netflix θα σε κρατήσει ξύπνιο τα βράδια

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, Worst Ex Ever, δεν είναι για τους λιγόψυχους. Κάθε επεισόδιο αποκαλύπτει αληθινές, ανατριχιαστικές ιστορίες πρώην συντρόφων που πέρασαν τα όρια. Δεν είναι τυχαίο που όσοι το βλέπουν δεν μπορούν να κοιμηθούν μετά.

MissBloom TEAM
netflix

Tο Netflix μάς έχει συνηθίσει σε ντοκιμαντέρ με αληθινά εγκλήματα που προκαλούν ρίγη, αλλά το Worst Ex Ever φαίνεται να είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Αυτή η σειρά τεσσάρων επεισοδίων που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο αποκαλύπτει τη "σκοτεινή πλευρά της αγάπης", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σύνοψη.

Μέσα από φρικιαστικές ιστορίες εγκληματικών πρώην συντρόφων, παρουσιάζει μια σειρά από σχέσεις που πήραν τον χειρότερο δυνατό δρόμο. Οι θεατές, μάλιστα, αναφέρουν πως δεν μπορούν να κλείσουν μάτι μετά από κάθε επεισόδιο.

Αφήνει τους πάντες άναυδους

Το Worst Ex Ever, όπως και ο τίτλος του προδίδει, επικεντρώνεται στους πιο τρομακτικούς πρώην συντρόφους που μπορεί κανείς να φανταστεί. Από έναν άνδρα που προσπάθησε να ενοχοποιήσει την πρώην του για φόνο, μέχρι κάποιον που προσέλαβε εκτελεστή για να εκδικηθεί τη γυναίκα του, το ντοκιμαντέρ αφήνει τους πάντες άναυδους. Δεν είναι τυχαίο ότι ανέβηκε γρήγορα στην κορυφή των charts του Netflix.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr