Follow us

"Κάθε σημάδι που άφησε πίσω η ζωή στο σώμα μου είναι απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψα"

H Olivia Munn δείχνει για πρώτη φορά τις ουλές που της άφησε η διπλή μαστεκτομή.

MissBloom TEAM
Olivia Munn Instagram

Ήταν Απρίλιος του 2023 όταν η διάσημη ηθοποιός Οlivia Munn, διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού. Μίλησε δημόσια για την περιπέτειά της ενώ αποκάλυψε ότι τον Μάρτιο του 2024 προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή. Σήμερα, υγιής και δυνατή, με αφορμή τη φωτογράφησή για γνωστό brand εσωρούχων, αποκαλύπτει τα σημάδια που της άφησε ο καρκίνος και δηλώνει περήφανη για τον εαυτό της.

"Στη μέση αυτής της τελευταίας φωτογράφισης για τα σουτιέν της Skims, αποφάσισα ότι είχα σταματήσει να είμαι ανασφαλής για τις ουλές μου από τη μαστεκτομή. Κάθε σημάδι που άφησε πίσω η ζωή στο σώμα μου είναι απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψα. Ελπίζω και άλλες γυναίκες που ήταν αμήχανες για τις ουλές τους να δουν αυτές τις φωτογραφίες και να νιώσουν όλη την αγάπη που στέλνω", είπε για την απόφασή της να φωτογραφηθεί topless. "Είναι πραγματικά σημαντικό να συμμετέχεις σε μια πρωτοβουλία που υποστηρίζει την έρευνα και βοηθά αμέτρητα άτομα που επηρεάζονται από τον καρκίνο του μαστού”.

Καρκίνος του Μαστού | 5+1 Ελληνίδες που μίλησαν δημόσια για την εμπειρία τους

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι οι γιατροί της συνέστησαν να αφαιρέσει τις σάλπιγγες, τις ωοθήκες και τη μήτρα, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες ο καρκίνος της να μην επανεμφανιστεί. "Ήταν μια σημαντική απόφαση, αλλά ήταν η καλύτερη για μένα γιατί έπρεπε να είμαι παρούσα για την οικογένειά μου” είπε, ενώ αποκάλυψε ότι προχώρησε κατάψυξη ωαρίων για τρίτη φορά, καθώς το είχε κάνει στα 33 αλλά και στα 39 της.

Πώς να βοηθήσω ένα οικείο μου πρόσωπο που έχει διαγνωσθεί με καρκίνο;

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν αποφασίσεις να δωρίσεις τα μαλλιά σου

Όσο για την πρώτη φορά που αντίκρισε τον εαυτό της μετά τη μαστεκτομή είπε με ειλικρίνεια: "Έκλαιγα για μία εβδομάδα μετά, γιατί ήταν η πρώτη φορά που είδα το στήθος μου. Ήμουν μόνη μου στο μπάνιο, κοίταξα το στήθος μου κι έκλαψα με έναν τρόπο, που νομίζω ότι δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν συντετριμμένη, δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου”.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr