Follow us

Tι κάνει κάθε πρωί ο 5ος πλουσιότερος άντρας στον κόσμο Bernard Arnault

Gatekeepers εμείς δεν είμαστε, γι' αυτό και μοιραζόμαστε μαζί σου την πληροφορία, μήπως κάνει τη διαφορά και ξεκλέψουμε όλοι μαζί μερικά μηδενικά για τον δικό μας τραπεζικό λογαριασμό.

MissBloom TEAM
Bernard Arnault Splash News / Ideal Image

Αν είσαι από εκείνους που αναρωτιούνται τι στο καλό κάνουν οι δισεκατομμυριούχοι και είναι τόσο πλούσιοι ή τουλάχιστον θεωρείς ότι η επιτυχία τους οφείλεται και στη ρουτίνα που ακολουθούν, βρίσκεσαι στο σωστό κείμενο. Γιατί μόλις μάθαμε τι κάνει τα πρωινά ο 5ος πλουσιότερος άντρας στον κόσμο, ο Bernard Arnault και εμείς, δεν είμαστε gatekeepers. Συνεπώς, θα στα πούμε όλα χαρτί και καλαμάρι. Προτού όμως φτάσουμε εκεί, να σου υπενθυμίσουμε ότι η περιουσία του αγγίζει τα 200 δισ. δολάρια (περίπου 185.5 δισ. ευρώ δηλαδή).

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν διαρρεύσει τελευταία, ο επικεφαλής της LVMH -με brands όπως Dior, Fendi και Céline- είναι μεγάλος φαν των σταθερών συνηθειών ως στρατηγική μακροπρόθεσμης επιτυχίας. Συνεπώς, είναι από εκείνους που ακολουθεί συγκεκριμένα πράγματα, που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά για τον ίδιο μέχρι στιγμής. Αντίστοιχο σκεπτικό έχουν και κατά καιρούς το έχουν μοιραστεί με το κοινό σε ομιλίες τους, οι Bill Gates, Warren Buffett, αλλά και ο αείμνηστος Steve Jobs. Μάντεψε ποιο είναι το κοινό όλων τους: Τα άπειρα λεφτά προφανώς.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr