Ο Donald Trump σερβίρει τηγανητές πατάτες στην τοποθεσία McDonald's (video)

Ο Donald Trump σέρβιρε πατάτες και ανέλαβε τον ρόλο υπαλλήλου στα McDonald's σε μια από τις πιο ασυνήθιστες στάσεις της προεκλογικής του εκστρατείας, καθώς η καμπάνια του πλησιάζει τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όταν ο Donald Trump εμφανίστηκε σε ένα McDonald’s στην Πενσυλβάνια, όλοι περίμεναν μια "παραδοσιακή" στάση της προεκλογικής του εκστρατείας.

Αντ’αυτού, ο πρώην πρόεδρος έβγαλε το σακάκι του, φόρεσε μια ποδιά και ανέλαβε τον ρόλο υπαλλήλου στο εστιατόριο, σερβίροντας πατάτες από τη φριτέζα και παραδίδοντας φαγητό σε πελάτες από το drive-thru. Φαίνεται πως του αρέσει να είναι απρόβλεπτος.

Ο κρυφός λόγος για την επίσκεψη στα McDonald's

Ο λόγος πίσω από αυτό το ασυνήθιστο γεγονός δεν ήταν απλώς η ανάγκη για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο. Όπως ο ίδιος δήλωσε, η επίσκεψή του είχε και πολιτικό υπόβαθρο. Στο επίκεντρο της επίθεσής του βρέθηκε η Kamala Harris και η προϋπηρεσία της στα McDonald’s. Σύμφωνα με τον Trump, η ιστορία της Harris για τη δουλειά της εκεί ήταν "εντελώς ψεύτικη".

Αξίζει να σημειωθεί πως η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει αναφέρει επανειλημμένα ότι εργάστηκε στα McDonald’s κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1983, μια πληροφορία που έχει επιβεβαιωθεί από την καμπάνια της. Παρόλα αυτά, ο Trump επιμένει ότι η ιστορία είναι μέρος της "παραπλανητικής αφήγησης" της Harris για το παρελθόν της.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr