Follow us

Ο Donald Trump σερβίρει τηγανητές πατάτες στην τοποθεσία McDonald's (video)

Ο Donald Trump σέρβιρε πατάτες και ανέλαβε τον ρόλο υπαλλήλου στα McDonald's σε μια από τις πιο ασυνήθιστες στάσεις της προεκλογικής του εκστρατείας, καθώς η καμπάνια του πλησιάζει τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές.

MissBloom TEAM
trump YouTube/@ The Telegraph

Όταν ο Donald Trump εμφανίστηκε σε ένα McDonald’s στην Πενσυλβάνια, όλοι περίμεναν μια "παραδοσιακή" στάση της προεκλογικής του εκστρατείας.

Αντ’αυτού, ο πρώην πρόεδρος έβγαλε το σακάκι του, φόρεσε μια ποδιά και ανέλαβε τον ρόλο υπαλλήλου στο εστιατόριο, σερβίροντας πατάτες από τη φριτέζα και παραδίδοντας φαγητό σε πελάτες από το drive-thru. Φαίνεται πως του αρέσει να είναι απρόβλεπτος.

Ο κρυφός λόγος για την επίσκεψη στα McDonald's

Ο λόγος πίσω από αυτό το ασυνήθιστο γεγονός δεν ήταν απλώς η ανάγκη για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο. Όπως ο ίδιος δήλωσε, η επίσκεψή του είχε και πολιτικό υπόβαθρο. Στο επίκεντρο της επίθεσής του βρέθηκε η Kamala Harris και η προϋπηρεσία της στα McDonald’s. Σύμφωνα με τον Trump, η ιστορία της Harris για τη δουλειά της εκεί ήταν "εντελώς ψεύτικη".

Αξίζει να σημειωθεί πως η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει αναφέρει επανειλημμένα ότι εργάστηκε στα McDonald’s κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1983, μια πληροφορία που έχει επιβεβαιωθεί από την καμπάνια της. Παρόλα αυτά, ο Trump επιμένει ότι η ιστορία είναι μέρος της "παραπλανητικής αφήγησης" της Harris για το παρελθόν της.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr