Cloud eggs ή αλλιώς "αυγά σύννεφο" | Η viral συνταγή του TikTok που θα λατρέψουν και οι πιο απαιτητικοί

Σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει χρόνος για μαγειρική, η συγκεκριμένη συνταγή είναι σωτήρια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι γρήγοροι κι εμείς μετά βίας προλαβαίνουμε να τελειώσουμε τις δουλειές μας στις πενιχρές 24 ώρες της ημέρας. Επόμενο είναι, η μαγειρική, η οποία απαιτεί χρόνο και αφοσίωση να μην είναι και πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μας μιας και οι περισσότεροι θα προτιμήσουμε να φάμε κάτι πρόχειρο για να μας "κρατήσει”. Παρόλα αυτά, η αγαπημένη πλατφόρμα TikTok που τόσα μας διδάσκει και τόσο μας βοηθάει στην καθημερινότητα, έχει να μας προτείνει την τέλεια συνταγή με αυγά, για όλους εμάς που τρέχουμε και δεν φτάνουμε ή ακόμα και για όλους εμάς που δεν έχουμε ιδέα από μαγειρική, αλλά μοιραία, πρέπει κάπως να τραφούμε.

Τα cloud eggs ή ελληνιστί αυγά σύννεφο, είναι μία πανεύκολη παραλλαγή των αυγών – που όλοι έχουμε στο ψυγείο μας – σε περίπτωση που έχεις βαρεθεί τις κλασικές εκδοχές και αναζητάς νέες συγκινήσεις, ακόμα και με τα πιο απλά υλικά -.

Είναι πανεύκολα στην παρασκευή και έτοιμα μέσα σε λίγα λεπτά. Και αν δεν μας πιστεύεις, διάβασε παρακάτω:

Ρίχνεις ένα αυγό σε ένα μπολ, βγάζεις το ασπράδι και το αφήνεις σε ένα άλλο πιάτο. Στη συνέχεια, ανακατεύεις γρήγορα για λίγη ώρα το ασπράδι του αυγού μέχρι να γίνει αφρός (να μοιάζει με μαρέγκα). Όταν θα είναι έτοιμο το ρίχνεις στο τηγάνι. Στη συνέχεια ρίχνεις στο σύννεφο που θα έχει δημιουργηθεί, τον κρόκο. Σκεπάζεις το τηγάνι και σε λίγα λεπτά είναι έτοιμο!

Μεταξύ μας, μιλάμε για ένα αυγό – μάτι με πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Αλλά καμιά φορά αυτό και μόνο είναι αρκετό για να σου φτιάξει τη διάθεση.