Πριγκίπισσα Leonor | Αυτό είναι το πολυτελές ιδιωτικό αεροσκάφος που χρησιμοποιεί για να ταξιδέψει στην Ισπανία

Η πριγκίπισσα Leonor είναι η μελλοντική βασίλισσα οπότε είναι αναμενόμενο να έχει στη ζωή της πολλές ανέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μπορούμε να φανταστούμε ότι η πριγκίπισσα Leonor απολαμβάνει πολλές ανέσεις ως διάδοχος του ισπανικού θρόνου. Είναι συνυφασμένη η πολυτέλεια με τη ζωή των royals. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες από τη ζωή της παραμένουν περιορισμένες και μαθαίνουμε κάποιες πτυχές της σε ανύποπτο χρόνο. Σε κάθε τέτοια περίπτωση είναι σαφές ότι η καθημερινότητά της αντικατοπτρίζει τη μελλοντική της θέση ως βασίλισσα της Ισπανίας.

Η κόρη του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia παρακολούθησε, στις 12 Οκτωβρίου, την παρέλαση της Εθνικής Ημέρας που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη. Φορούσε τη στολή του Πολεμικού Ναυτικού και κέρδισε θετικές εντυπώσεις με την άψογη συμπεριφορά της, παρά τις ενοχλήσεις που δημιούργησε η δυνατή βροχή. Ο καιρός απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις να διακόψει την εκδήλωση ενώ η μητέρα της έδειξε την έντονη ενόχλησή της.

Μόλις τελείωσε η παρέλαση και η δεξίωση στο παλάτι, η πριγκίπισσα Leonor επέστρεψε στη Γαλικία, στη βορειοδυτική Ισπανία, όπου διαμένει μέχρι τον Δεκέμβριο. H επιστροφή της όμως δεν έγινε με εμπορική πτήση, αλλά με ένα αεροπλάνο που αποπνέει πολυτέλεια και αποκλειστικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο harpersbazaar.gr