Ο Γιώργος Πατούλης μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Σύντομα για δεύτερη φορά πατέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Είναι μία είδηση που εδώ και περίπου ένα μήνα που έχει δει το φως της δημοσιότητας απασχολεί ιδιαίτερα. Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, μετά τον χωρισμό του από την επί χρόνια σύζυγό του, Μαρίνα Σταυράκη, έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του και μάλιστα περιμένει το δεύτερο παιδί του.

Η σύντροφός του, ή για την ακρίβεια η μέλλουσα σύζυγός του μιας και το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί μέσα στο επόμενο διάστημα, Νάνσυ Κοιλού, διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, ενώ το ζευγάρι ανυπομονεί ιδιαίτερα για την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας.

Όσα γνωρίζουμε για τον επερχόμενο γάμο του Γιώργου Πατούλη και της Νάνσυς Κοίλου

Πολλά είχαν ακουστεί σχετικά με το μωρό, αρχικά ότι το ζευγάρι περιμένει δίδυμα και στη συνέχεια ότι το μωρό θα είναι κοριτσάκι. Ο Γιώργος Πατούλης ωστόσο, ξεκαθάρισε το τοπίο με δηλώσεις του στον Alpha: "Είμαστε πολύ καλά. Θα σας δώσω στοιχείο για τον γάμο όταν πρέπει, γιατί δεν θα γίνει τέλη Οκτωβρίου. Εννοείται θα σας πω, σύντομα. Θα σας ενημερώσω. Το αγοράκι έρχεται και είμαστε πολύ χαρούμενοι" είπε αποκαλύπτοντας και το φύλο του μωρού που περιμένει.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Γιώργος Πατούλης έχει αποκτήσει ακόμη έναν γιο από τον γάμο του με τη Μαρίνα Σταυράκη, τον 19χρονο Αλέξανδρο.