Follow us

Kate Middleton | Τα τέσσερα δαχτυλίδια που επέλεξε στην τελευταία της επίσημη εμφάνιση

Τα κοσμήματα της Kate Middleton τράβηξαν την προσοχή των royal fans.

MissBloom TEAM
kate middleton splash

Λίγο αφότου η Kate Middleton ανακοίνωσε, τον περασμένο μήνα, ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της, έγινε γνωστό και ότι θα επέστρεφε σταδιακά στα δημόσια καθήκοντά της. Τώρα φαίνεται ότι βλέπουμε την αρχή αυτής της διαδικασίας, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε την πρώτη επίσημη έξοδό της μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William.

Το πριγκιπικό ζευγάρι ταξίδεψε στο Σάουθπορτ, στη βορειοδυτική Αγγλία, όπου τρία νεαρά κορίτσια σκοτώθηκαν σε επίθεση με μαχαίρι αυτό το καλοκαίρι. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν την υποστήριξή τους στην κοινότητα και στους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στην τραγωδία.

Τόσο ο πρίγκιπας William όσο και η Kate Middleton επέλεξαν ρούχα σε σκούρα ουδέτερα χρώματα με έμφαση στο μπορντό -είναι και το κορυφαίο χρώμα της σεζόν. Η πριγκίπισσα επέλεξε ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια σειρά από δαχτυλίδια που φάνηκαν οικεία στους royal fans.

Στα τέσσερα δαχτυλίδια, που φορούσε στο αριστερό δάχτυλό της Kate Middleton, περιλαμβάνεται και η χρυσή γαμήλια βέρα της από την Ουαλία, την Annoushka. Πιστεύεται ευρέως ότι ήταν δώρο του William μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, του πρίγκιπα George.

Διαβάστε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr