Follow us

LOSEBiG | Ο εχθρός της λιγούρας

MissBloom TEAM
Λιγούρα iStock

Μια μεγάλη ανακάλυψη από τον Nutri Creator και CEO της Ελληνικής Εταιρίας Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής και της Amhes Pharma κύριο Ιωάννη Λιακόπουλο.

Η Χρήση είναι απλή και ευχάριστη

Το LOSEBIG SPRAY θα το έχετε πάντα μαζί σας, στην τσάντα, στην τσέπη, στο γραφείο. Το σημαντικό είναι μόλις νιώσετε την ανάγκη για τσιμπολόγημα ή βουλιμία θα πρέπει να ψεκάσετε αμέσως 2 με 3 φορές στο στόμα. Εφόσον το κάνετε, η επιτυχία σας στην απώλεια βάρους είναι δεδομένη και η διαδικασία θα γίνει ένα ευχάριστο παιχνίδι.

Το LOSEBIG SPRAY, αυτή η παγκόσμια καινοτομία της Amhes Pharma, όπως εξηγεί ο ίδιος, έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί και να δημιουργεί το effect - stop snacking™ με την δύναμη των μελετημένων γεύσεων, του χρωμίου και του France Lilac το βότανο από το οποίο ανακαλύφθηκε η μετφορμίνη.

Όλα αυτά τα συστατικά, λειτουργούν και συμβάλλουν στην εξισορρόπηση της γλυκόζης, την μείωση της όρεξης, της αίσθησης του κορεσμού αλλά και υπέρ της αντιστρές ικανοποίησης που δημιουργεί το φαγητό.

LOSEBiG | Ο εχθρός της λιγούρας


Ο ρόλος του υποθαλάμου

Λόγω του ότι το άρωμά του διεγείρει τους φυσιολογικούς υποδοχείς και τους κάνει να νιώθουν ικανοποιημένοι. Όταν μυρίζουμε ένα συγκεκριμένο τρόφιμο, αυτή η περιοχή του εγκεφάλου ενεργοποιείται και μας ενημερώνει ότι έχουμε ήδη ή πρόκειται να καταναλώσουμε ένα συγκεκριμένο προϊόν. Όταν έχει ενεργοποιηθεί αρκετά, αποστέλλεται ένα μήνυμα που μας ενημερώνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να τρώμε ότι προκάλεσε το έναυσμα. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται "αισθητικός κορεσμός

Το LOSEBiG έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων εταιριών του εξωτερικού για την διανομή του και όπως ενημερωθήκαμε ήδη η Amhes Pharma έχει συνάψει συμφωνίες για όλες τις Αραβικές χώρες του Κόλπου καθώς και για τις Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και Αυστρία.

Στην Ελλάδα θα το βρείτε στο www.losebig.gr ή στα φαρμακεία.

Τελικά η Ελλάδα με εταιρίες όπως η Amhes Pharma και οραματιστές όπως ο κύριος Λιακόπουλος, μπορεί να είναι οδηγός στην καινοτομία

https://www.instagram.com/liakopoulosj/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr