Adam Brody | Η θριαμβευτική επιστροφή του ηθοποιού που λάτρεψαν οι millennials

Δύο δεκαετίες μετά τον ρόλο που τον σημάδεψε, ο Adam Brody πρωταγωνιστεί στη σειρά που άγγιξε από τις πρώτες κιόλας ημέρες το top 10 του Netflix.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Λίγα μόλις 24ωρα χρειάστηκαν για να γίνει το Nobody Wants This μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν. Ένα μεγάλο μέρος επιτυχίας της σειράς του Netflix οφείλεται στον Adam Brody. O 44χρονος πρωταγωνιστής συνέβαλε με την ερμηνεία του στο να χαρακτηριστεί η σειρά ως η καλύτερη ρομαντική κωμωδία της χρονιάς. Για εκείνον, που πολλοί θυμούνται ακόμα με αγάπη τον εμβληματικό Seth Cohen από το The O.C., ήταν μία μία μεγάλη επιστροφή σε κεντρικό ρόλο.

Στη σειρά των 10 επεισοδίων, ο Adam Brody υποδύεται τον Noah. Πρόκειται για έναν γοητευτικό και αντισυμβατικό ραβίνο που μόλις έχει τελειώσει μια σχέση, και γνωρίζει την Joanne, την οποία υποδύεται η Kristen Bell. Εκείνη είναι μια παρουσιάστρια podcast με μια εντελώς διαφορετική άποψη για τη ζωή. Βλέπουμε,λοιπόν, το ζευγάρι καθώς ξεπερνά διάφορα εμπόδια στην προσπάθειά του να κάνει τη σχέση του να λειτουργήσει.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά το τέλος του The O.C., πολλοί θεατές βρίσκουν ομοιότητες μεταξύ του χαρακτήρα του στη σειρά του 2000 και σε αυτόν του Nobody Wants This.

Ένας σέρφερ έφτασε στο Χόλιγουντ

Πριν πάρει μέρος στην πιο επιτυχημένη εφηβική σειρά της εποχής του, ο Adam Brody είχε εξασφαλίσει μερικούς τηλεοπτικούς ρόλους. Η υποκριτική βέβαια δεν ήταν ο αρχικός δρόμος της καριέρας του αφού πέρασε μεγάλο μέρος των παιδικών και εφηβικών του χρόνων κάνοντας σερφ. Μοιάζει κάπως αναμενόμενο μιας και γεννήθηκε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

Παρόλα αυτά 19 του, χωρίς κάποιο σχετικό οικογενειακό υπόβαθρο, εγκατέλειψε τις σπουδές του για να ασχοληθεί με την υποκριτική στο Χόλιγουντ. Οι ευκαιρίες ήρθαν γρήγορα, και ενώ οι πρώτοι του ρόλοι ήταν σχετικά ασήμαντοι, του έδωσαν πολύτιμη εμπειρία στην κάμερα. Το 2002, μόλις ένα χρόνο πριν το The O.C., τον είδαμε στο Gilmore Girls.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr