Follow us

Victoria’s Secret | Η μεγάλη επιστροφή μετά την πτώση - Τα σκοτεινά μυστικά του πιο λαμπερού αμερικάνικου brand

Oι "άγγελοι" επιστρέφουν και το φετινό σόου υπόσχεται να αντικατοπτρίσει τις σύγχρονες αξίες, ενώ θα διατηρήσει τα χαρακτηριστικά που το καθιέρωσαν: Λαμπερές πασαρέλες, εμβληματικά φτερά και εντυπωσιακές μουσικές παραστάσεις.

MissBloom TEAM
Adriana Lima Instagram

Μετά από έξι χρόνια απουσίας, οι "άγγελοι" της Victoria's Secret επιστρέφουν για το σόου του 2024 στη Νέα Υόρκη. Η Victoria's Secret ακύρωσε το σόου το 2019 λόγω χαμηλής τηλεθέασης αλλά κι επειδή η εταιρεία βρέθηκε στο επίκεντρο μίας σοβαρής διαμάχης.

Η επιστροφή του σόου συμπίπτει με την εξέλιξη του κινήματος για τη θετικότητα του σώματος, το οποίο προωθεί την αυτοαποδοχή ανεξαρτήτως σωματότυπου.

Το πολύτιμο διαβατήριο της ομορφιάς και ένα σκάνδαλο

Η Victoria’s Secret υπήρξε για πολλά χρόνια το καλύτερο διαβατήριο για την καριέρα δεκάδων super models και ορόσημο για τη σταδιοδρομία τους ανά την υφήλιο. Gisele Bündchen, Adriana Lima, Cara Delevigne, Alessandra Ambrosio, Bella και Gigi Hadid, Heidi Klum, Naomi Campbell, ήταν κάποια μόνον από τα δεκάδες μοντέλα που φόρεσαν τα φτερά της και απογειώθηκαν στο χώρο του modeling. Αλλά ένα σκάνδαλο, και οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις μια δημοσιογράφου υπέρμαχου του #metoo, ήταν αρκετά για να μετατρέψουν σε στάχτη τη λαμπερή χρυσόσκονη που σκέπαζε επί δεκαετίες το διάσημο brand.

Victoria’s Secret "secrets”: Τα σκοτεινά μυστικά

Το αποκαλυπτικό podcast που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2021 με τίτλο "Fallen Angel” της δημοσιογράφου Vanessa Grigoriadis μιας βετεράνου δημοσιογράφου, έριξε για πρώτη φορά φως σε ορισμένα από τα σκοτεινά μυστικά πίσω απ’ τον λαμπερό κόσμο της Victoria’s Secret. Ένα από αυτά, η σχέση του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της L Brands (στην οποία ανήκει ο οίκος μόδας), Leslie Wexner με τον Jeffrey Epstein. "Πιστεύω ότι η σχέση του Leslie Wexner με τον Jeffrey Epstein ήταν πολύ στενή. Κι υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι από τον Wexner προερχόταν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του Epstein- τα ποσά που χρησιμοποιούσε για να αγοράζει όλα αυτά τα απίθανα ακίνητα και να δημιουργεί για τον εαυτό του ένα ίματζ, που λειτουργούσε ως μαγνήτης για όλους αυτούς τους επιφανείς, πλουσίους που τον προσέλκυαν, και για να μπορεί να κακοποιεί όλες αυτές τις γυναίκες και τα κορίτσια”, είχε δηλώσει τότε η Vanessa Grigoriadis στη "New York Post".

Ο Epstein και τα πριβέ casting για επίδοξα μοντέλα της Victoria’s Secret

Ο Epstein φέρεται να αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2019 στο κελί της φυλακής του στη Νέα Υόρκη, εν αναμονή της δίκης του για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση δεκάδων κοριτσιών στις πολυτελείς κατοικίες του στη Φλόριντα και τη Νέα Υόρκη. Και μολονότι ο Wexner είχε αρνηθεί αργότερα ότι γνώριζε οτιδήποτε κι είχε δηλώσει ότι "ντρέπεται" για τις σχέσεις που είχε με τον δισεκατομμυριούχο παιδεραστή, η Εισαγγελία του Μανχάταν κατηγόρησε τον Epstein ότι είχε εκμεταλλευτεί νεαρά ανυποψίαστα μοντέλα που ήθελαν να κάνουν καριέρα στη Victoria’s Secret και ότι έστηνε στα σπίτια του "οντισιόν", που κατέληγαν συχνά στη σεξουαλική κακοποίησή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr