Follow us

Ο Stevie Wonder δεν είναι τυφλός | Μια νέα θεωρία συνωμοσίας

Τι είναι οι Stevie Wonder Truthers και πώς κατάφερε ο Shaquille O'Neal με τα λεγόμενά του να φουντώσει ακόμα περισσότερο τις φήμες για την όραση του Stevie Wonder; Όλη η αλήθεια, εντός.

Stevie Wonder Splash News / Ideal Image

Υπάρχει ένα περίεργο βίντεο στο YouTube που διαρκεί 9 δευτερόλεπτα και αποτυπώνει μια πολύ συγκεκριμένη στιγμή από μία συναυλία του Paul McCartney το 2014. Κατά τη διάρκεια του τέλους του τραγουδιού Hey Jude, ενώ όλοι τραγουδούν "Na na na na naaaa!", ο Paul τρέχει προς το πιάνο, χτυπώντας μια βάση μικροφώνου, η οποία πέφτει. Σε εκείνο το σημείο του κλιπ, φαίνεται ο Stevie Wonder να την πιάνει στον αέρα με το αριστερό του χέρι, εμποδίζοντάς τη να πέσει στο πάτωμα. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε σούσουρο για την όραση του καλλιτέχνη.

Εν ολίγοις, εμφανίστηκαν οι Stevie Wonder Truthers, δηλαδή εκείνοι που ισχυρίζονται ότι ο θρυλικός τραγουδιστής βλέπει τέλεια και προσποιείται επίτηδες εδώ και δεκαετίες ότι είναι τυφλός. Στο μεταξύ, δεν είναι λίγοι αυτοί που κατά καιρούς έχουν ρίξει λάδι στη φωτιά, αποκαλύπτοντας περιστατικά που μόνο να φουντώσουν την εν λόγω θεωρία συνωμοσίας μπορούν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Shaquille O'Neal.

Συγκεκριμένα, ο θρύλος του μπάσκετ, κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Inside The NBA, διηγήθηκε ένα πολύ περίεργο συμβάν που έζησε κατά το διάστημα που έμενε στο ίδιο κτήριο με τον τραγουδιστή, στη λεωφόρο Wilshire, στο Λος Άντζελες: Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μια μέρα συναντήθηκαν τυχαία στο λόμπι και χωρίς εκείνος να πει λέξη, ο Wonder του είπε "Πώς πάει Shaq;" και στη συνέχεια πάτησε το κουμπί και ανέβηκε στο διαμέρισμά του, αφήνοντάς τον άφωνο.

Η αλήθεια για τον Stevie Wonder

Τέτοιες ιστορίες αποτελούν σύνηθες φαινόμενο για την περίπτωση του Wonder και όποτε λέγονται προκαλούν γέλιο. Συνεπώς, καθόλου περίεργο που ο Shaq την έχει επαναλάβει σε ένα ακόμη επεισόδιο του Inside The NBA, καθώς και στην εκπομπή του Jimmy Fallon.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr