Follow us

Κώστας Μπακογιάννης | Μοιράζεται εικόνες από το καταφύγιο του "Σωκράτη" και το πώς είναι σήμερα- Εικόνες εγκατάλειψης

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων μοιράζεται εικόνες του καταφυγίου όπως είναι σήμερα και όλα δείχνουν εγκατάλειψη.

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο αδέσποτος σκύλος Σωκράτης που έχασε τη ζωή του σε έναν κεντρικό δρόμο της Αθήνας, έσωσε εκατοντάδες αδέσποτα ζώα. Με αφορμή το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του σε ατύχημα, δημιουργήθηκε από τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη ένα πρότυπο καταφύγιο ζώων στον Βοτανικό.

Έτσι, τα αδέσποτα ζώα, πολλά εκ των οποίων ήταν ηλικιωμένα, μεταφέρθηκαν από τους δρόμους στο καταφύγιο με σκοπό την προώθηση των υιοθεσιών τους.

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων μοιράζεται εικόνες του καταφυγίου όπως είναι σήμερα και όλα δείχνουν εγκατάλειψη. "Το πρότυπο "Καταφύγιο του Σωκράτη", ένας σύγχρονος χώρος φιλοξενίας αδέσποτων, που δημιουργήσαμε το 2021 με πολλή αγάπη και επαγγελματισμό, πλέον βρίσκεται στο έλεος της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης. Οι εργαζόμενοι τώρα απομακρύνθηκαν. 4 μήνες δούλευαν χωρίς σύμβαση", έγραψε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης.

Στη συνέχεια έθεσε ζητήματα που αφορούσαν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ζώων, τον χώρο και πώς αυτός καθαρίζεται και διερωτήθηκε ποια είναι η κατάσταση των ζώων και πόσα έχουν υιοθετηθεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr