Follow us

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί πολύ (video)

Σε συνέντευξή του στο Complex Sports, ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς απάντησε σε tweets από χρήστες του X, με το γνωστό χιούμορ και αυτοσαρκασμό του - που δεν αρέσει σε όλους φυσικά.

MissBloom TEAM
Γιάννης Αντετοκούνμπο Instagram @giannis_an34

Είναι λιγάκι αδύνατο να δώσει συνέντευξη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και να περάσει στα ψιλά γράμματα. Πέρα από το ότι μιλάμε για τον απόλυτο σούπερ σταρ, μιλά πάντα αυθόρμητα και ειλικρινά γεγονός που εγγυάται "ειδήσεις". Ακριβώς αυτό συνέβη λοιπόν, μίλησε σε σόου του Complex Sports και συγκεκριμένα απάντησε σε tweets των χρηστών του X που τον αφορούσαν.

Ανάμεσα στις δηλώσεις του, κάποιοι ξεχώρισαν μία που αν μη τι άλλο εκφράζει την αυτοπεποίθησή του, καθώς γνωρίζει ότι κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Απαντώντας σε tweet που έγραφε "Γεννήθηκα αργά για τον Michael Jordan, γεννήθηκε νωρίς για τον Kobe Bryant, γεννήθηκα στην ώρα μου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο", είπε:

"Σε εκτιμώ φίλε. Παρακολουθείς κάτι σπουδαίο. Όσο κι αν με μισεί ο κόσμος και παίρνει το παιχνίδι μου ως δεδομένο, είμαι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες όλων των εποχών στο NBA. Δεν μπορείτε να με μαρκάρετε ένας εναντίον ενός. Δεν έχω δει ποτέ κάποιον παίκτη για τον οποίο έφτιαχναν την άμυνά τους οι αντίπαλες ομάδες. Ο Shaq έπαιζε το παιχνίδι του, ο Kobe έπαιζε το παιχνίδι του, ο Jordan έπαιζε το παιχνίδι του, ο Durant παίζει το παιχνίδι του, ο Lebron παίζει το παιχνίδι του, μόνο ένας παίκτης έχει κάνει τις άλλες ομάδες να χτίζουν ένα τοίχος για αυτόν. Κι αυτός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οπότε ναι, είσαι μάρτυρας του μεγαλείου μου. Σε ευχαριστώ πολύ".

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr