Σάλος με τον Εμπαπέ: Πληροφορίες σουηδικών ΜΜΕ ότι ερευνάται για βιασμό στη Στοκχόλμη - Fake news, απαντά ο ίδιος

Η σουηδική αστυνομία ερευνά καταγγελία για βιασμό στο ίδιο ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη, όπου ο Εμπαπέ έμεινε για ένα βράδυ - Σουηδικά ΜΜΕ τον εμπλέκουν - Ο ίδιος μιλά για Fake News

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Διεθνή σάλο έχει προκαλέσει η ανάμιξη του σούπερ σταρ της Εθνικής Γαλλίας και επιθετικού της Ρεάλ, Κιλιάν Εμπαπέ, σε καταγγελία για βιασμό που ερευνά η σουηδική αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των σουηδικών εφημερίδων Aftonbladet και Expressen, το όνομα του Εμπαπέ εμφανίζεται σε έρευνα για βιασμό. Ο ίδιος, απαντά ότι πρόκειται για "fake news (ψευδείς ειδήσεις). Τι έχει συμβεί; Αφού πρώτη η εφημερίδα "Aftonbladet" ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι ένας φερόμενος βιασμός είχε καταγγελθεί στην αστυνομία της Στοκχόλμης, η εφημερίδα "Expressen" ακολούθησε με δικό της δημοσίευμα στο οποίο έγραψε ότι ο ύποπτος για τον βιασμό είναι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής.

Η σύνδεση του ονόματος του Εμπαπέ με την καταγγελλόμενη υπόθεση βιασμού ξεκινά από το γεγονός ότι το περιστατικό για το οποίο έγινε η προσφυγή στην αστυνομία φέρεται να συνέβη στο ξενοδοχείο Bank στην οδό Αρσεναλσγκάταν, στη Στοκχόλμη.

Το επίμαχο βράδυ, ο Εμπαπέ διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο, ένα μικρό luxury ξενοδοχείο, βραβευμένο ως καλύτερο City Hotel της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο TheToc.gr