Follow us

Σάλος με τον Εμπαπέ: Πληροφορίες σουηδικών ΜΜΕ ότι ερευνάται για βιασμό στη Στοκχόλμη - Fake news, απαντά ο ίδιος

Η σουηδική αστυνομία ερευνά καταγγελία για βιασμό στο ίδιο ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη, όπου ο Εμπαπέ έμεινε για ένα βράδυ - Σουηδικά ΜΜΕ τον εμπλέκουν - Ο ίδιος μιλά για Fake News

MissBloom TEAM
Kylian Mbappe Splash News / Ideal Image

Διεθνή σάλο έχει προκαλέσει η ανάμιξη του σούπερ σταρ της Εθνικής Γαλλίας και επιθετικού της Ρεάλ, Κιλιάν Εμπαπέ, σε καταγγελία για βιασμό που ερευνά η σουηδική αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των σουηδικών εφημερίδων Aftonbladet και Expressen, το όνομα του Εμπαπέ εμφανίζεται σε έρευνα για βιασμό. Ο ίδιος, απαντά ότι πρόκειται για "fake news (ψευδείς ειδήσεις). Τι έχει συμβεί; Αφού πρώτη η εφημερίδα "Aftonbladet" ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι ένας φερόμενος βιασμός είχε καταγγελθεί στην αστυνομία της Στοκχόλμης, η εφημερίδα "Expressen" ακολούθησε με δικό της δημοσίευμα στο οποίο έγραψε ότι ο ύποπτος για τον βιασμό είναι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής.

Η σύνδεση του ονόματος του Εμπαπέ με την καταγγελλόμενη υπόθεση βιασμού ξεκινά από το γεγονός ότι το περιστατικό για το οποίο έγινε η προσφυγή στην αστυνομία φέρεται να συνέβη στο ξενοδοχείο Bank στην οδό Αρσεναλσγκάταν, στη Στοκχόλμη.

Το επίμαχο βράδυ, ο Εμπαπέ διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο, ένα μικρό luxury ξενοδοχείο, βραβευμένο ως καλύτερο City Hotel της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr